Blowfuse

Blowfuse - Estúpido Yo - Beikon Hill

Dissabte 28 de setembre ens hem porposat demontar-ho tot!! Us presentem un bolo d’aquells d’agafar-s’hi fort!
Des de Mas Marcó ens complau presentar-vos a Blowfuse (punk rock hardcore Groove, BCN), a Estupido Yo (punk hardcore, Masnou) i a Beikon Hill (punk rock, Mataró).
Blowfuse és una banda alternativa que començà a principis del 2013 a Barcelona amb clares influencies punk, rock, harcore, grunge, funk i molts altres estils que marcaren una generació frenètica e insatisfeta. Aquest dia ens presentaran el seu tercer disc: “Daily Ritual”, poca cosa a dir si ja l’heu escoltat.. si no, no sé a que espereu, un discàs!
Blowfuse es caracteritza per tindre un so particular i personal que no deixa a ningú indiferent. També destacar el seu brutal directe, que és enèrgic, vital, que ens transporta i ens precipita a una bogeria i una eufòria musical digne dels grans grups... espectacle assegurat!
https://www.facebook.com/blowfuse/
https://blowfuse.bandcamp.com/
Estúpido Yo és una banda de punk-rock de Mataró formada en el 2011. Ens venen a presentar el seu disc “La nit més freda” editat en el 2017 on posa de manifest el descontentament general amb l’èsser humà.
https://www.facebook.com/EstupidoYo/
https://estupidoyo.bandcamp.com/
Beikon Hill és un grup de punk-rock cru, intravenós, sense contemplacions, dels de tota la vida.. banda de Mataró amb integrants que porten rodant per l’escena underground ja fa molt de temps. Us vaticinem un potent directe!

Horari: de 23h a 04h
Entrada: 10€

Escrit per Mar García ,

Outlaw fest

Outlaw Fest

El 21 de Septiembre llega el Outlaw Fest a Santa Cristina d'Aro. Un cartel variado, es igual si te gusta el heavy clásico, el metal extremo o el folk metal, se podrán escuchar las tres variantes.


FORJA (Folk Metal en català)
Facebook: www.facebook.com/forjametalmelodic/
Web: www.forja.cat
Youtube: www.youtube.com/ForjaMetalMelodic
Bandcamp: forja.bandcamp.com/

VIOLBLAST (Metal extremo)
Facebook: www.facebook.com/Violblast/
Youtube: www.youtube.com/violblastofficial
Bandcamp: www.violblast.bandcamp.com
Bigcartel: www.violblast.bigcartel.com
Instagram: https://www.instagram.com/violblast/

LÖANSHARK (Heavy Metal)
Facebook: www.facebook.com/LoansharkHM/
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCTG0kjuEq0EJyy68cqFHdlw

HORARIOS
Apertura de puertas: 22:00
Löanshark: 22.30
Violblast: 23:30
Forja: 00:30
ENTRADA: 5€

Escrit per Mar García ,

Sonambula

Sönambula · Whipping the Clown · Caphre · Ultrakaos

Desde Bilbao nos visitarán Sönambula para presentar su nuevo y bestial álbum "Bicéfalo", editado por Xtreem Music, además de su último split junto a Barbarian Swords, Judaswiege y Moribundo, "Tetrarchia Ex Bestia" (Negre Plany - Negra Nit). Sönambula - "Huesos (Official Lyric Video)": https://www.youtube.com/watch?v=35ph3lg0cyY

Whipping the Clown cerrarán la noche, sin duda una de las bandas más en forma de la escena local, seguirán defendiendo su brutal directo y presentando su segundo disco, "Run Away and Hide", editado por Maldito Records y recibido con críticas inmejorables. Whipping the Clown - "Extreme Metal for Kids (Lyrics Video)": https://www.youtube.com/watch?v=OYNDhQWuoEQ

Caphre, tras su reciente debut, volverán a presentarnos su propuesta. La banda, formada por ex miembros de Hybris, Hand of Fate...se define como "Extreme Metal", a caballo entre Sludge y Hardcore, con influencias como Pantera, Soilent Green o Converge. Caphre - "Live in Barcelona": https://www.youtube.com/watch?v=MTOg_Uo67p8

Ultrakaos abrirán la noche, tras haber protagonizado el asalto, el pasado mes de abril, a la fortaleza de Hostalric en un concierto épico. La banda seguirá dando a conocer su Thrash Metal, para dejar claro que se trata de una de las bandas de nuestra escena a seguir muy de cerca.

Horarios detallados próximamente en el evento del Facebook

Viernes 27 de diciembre 22:30h / Entrada en taquilla: 7 €

Escrit per Mar García ,

Col·laboren :

Estrella Damm
Heda Music
Organic Produccions