Blowfuse

Blowfuse - Estúpido Yo - Beikon Hill

Dissabte 28 de setembre ens hem porposat demontar-ho tot!! Us presentem un bolo d’aquells d’agafar-s’hi fort!
Des de Mas Marcó ens complau presentar-vos a Blowfuse (punk rock hardcore Groove, BCN), a Estupido Yo (punk hardcore, Masnou) i a Beikon Hill (punk rock, Mataró).
Blowfuse és una banda alternativa que començà a principis del 2013 a Barcelona amb clares influencies punk, rock, harcore, grunge, funk i molts altres estils que marcaren una generació frenètica e insatisfeta. Aquest dia ens presentaran el seu tercer disc: “Daily Ritual”, poca cosa a dir si ja l’heu escoltat.. si no, no sé a que espereu, un discàs!
Blowfuse es caracteritza per tindre un so particular i personal que no deixa a ningú indiferent. També destacar el seu brutal directe, que és enèrgic, vital, que ens transporta i ens precipita a una bogeria i una eufòria musical digne dels grans grups... espectacle assegurat!
https://www.facebook.com/blowfuse/
https://blowfuse.bandcamp.com/
Estúpido Yo és una banda de punk-rock de Mataró formada en el 2011. Ens venen a presentar el seu disc “La nit més freda” editat en el 2017 on posa de manifest el descontentament general amb l’èsser humà.
https://www.facebook.com/EstupidoYo/
https://estupidoyo.bandcamp.com/
Beikon Hill és un grup de punk-rock cru, intravenós, sense contemplacions, dels de tota la vida.. banda de Mataró amb integrants que porten rodant per l’escena underground ja fa molt de temps. Us vaticinem un potent directe!

Horari: de 23h a 04h
Entrada: 10€


Comparteix!
Google Plus
{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}

Col·laboren :

Estrella Damm
Heda Music
Organic Produccions