13th Magic Skull

13thMagicSkull

 

13th Magic Skull és la nova aposta sortida de l’escena de rock’n’roll, garatge i punk de La Bóbila de Palafrugell per explotar els ritmes instrumentals i reverberats sense treure l’ull als seus orígens. Neixen a finals del 2011 per donar una oferta instrumental nova i fresca amb el seu ja conegut so de “Power Surf Garage”, oferint un directe potent apte per a tot tipus de públics.

La formació està composada per quatre membres amb una àmplia i variada experiència en diferents bandes: Jordi Anticó - Guitarra · Quim Garcia - Guitarra · Adrià Castells - Baix · Lluís Català - Bateria

El seu LP de debut, “Sungazing in Rapanui”, gravat amb Victor i Santi Garcia als Estudis Ultramarinos Costa Brava, i amb la col·laboració de Dani Nel·lo, ofereix una interessant combinació d’estils, des dels clàssics del surf dels 60, acariciant l’spaguetti western i topant amb el ressorgiment del garage-surf dels anys 90. El tema “Chinese Cowboy” ha sigut triat per formar part del recopilatori North Sea Surf Radio ́s Best of 2014 i “13th Magic Skull” entre les 100 favorites del 2014 a El Sótano de Radio 3.

Aquest 2015 estan a punt de presentar 2 noves joies. Una en format single acompanyats pel gran guitarrista i productor suec Mike Barbwire (The Barbwires, The Dragtones...) i el que serà el seu segon treball.

Guanyadors del Proyecto Demo de Radio 3 l’any 2013. Han gravat dos directes a televisió presentant el seu disc de debut, el “Cava de Blues” a TV3 i “Los Conciertos de Radio 3” a RTVE.

Deixant un molt bon regust entre el públic de l’escena rock’n’roll, surf i garatge catalana, han compartit escenari amb mítiques bandes com The Fuzztones, Los Coronas o The Montesas. En el terreny dels festivals, han participat a: Festival Internacional de Benicàssim (FIB) de València, Black Music Festival de Girona, FestiSurf Costa Brava de Platja d’Aro, Sant Feliu Fest 2014 de Sant Feliu de Guíxols, Neu! Festival 2015 a La Mirona de Salt, Big Ass Summer Festival a Bigues i Riells (BCN), al Territori Underground a La Mirona de Salt, Nit de Bosc 2013 a Banyoles, Festes del Tura a Olot o Escenari Ford Fiesta Park als X-Games Barcelona’13. Ja han sigut confirmats pel Festival Surforama de València.

surf
R&R
garage
punk

Col·laboren :

Estrella Damm
Heda Music
Organic Produccions