Dj Skudero (Marc Escudero)

Marc%20escudero

 

Marc Skudero o DJ Skudero (Terrassa6 de març de 1976) és el nom artístic de Marc Escudero Gonzálvez, un DJ de màkina que va ser Dj resident de la discoteca Pont Aeri al costat del seu germà Xavi Metralla i juntament amb 2 dj's més: Dj Sonic i Javi Molina, des del 1994 fins al seu tancament en 2012.

El seu estil és de màkina dura, propera al techno hardcore, gènere que també ha conreat. Així, el ritme predomina sobre la melodia i s'allunya dels patrons pop d'altres discjòqueis. La veu femenina de què s'acompanya està en una fuga gairebé constant de to agut.

El seu single més famós, que va produir amb el seu germà i amb Rubén Moreno (Dj Ruboy), és Pont Aeri Vol. 4 "Flying Free" en 2000, que li va suposar l'obtenció del premi al millor tema màkina i comercial per les revistes DJ1 i DEEJAY en 2001. En 2002, aquestes dues publicacions li van donar el premi al millor Dj màkina nacional i va tornar a obtenir el premi al millor tema mákina nacional amb Reaching Dreams.

Ha punxat en més de 200 sales d'Espanya i de l'estranger, com Tunnel (Hamburg), The New Monkey (Newcastle), Le Jame's (Villemur-sud-Tarn, prop de Tolosa de Llenguadoc), Marina Park (Perpinyà) o Pachá (Miami Beach).

Font: wikipedia 
makina
hardcore
revival

Col·laboren :

Estrella Damm
Heda Music
Organic Produccions