Fantàctels

Fantactels

Fantactels neix a finals del 2014 de la unió de 9 amics i coneguts de diverses localitats del Vallès amb la voluntat de crear un grup actual d’Ska que reivindiqui l’esperit Two-Tone d’aquest, ja sigui per la influència dels clàssics com The Specials o Madness o per altres bandes més modernes amb un esperit similar com P.A.S.O. o Dr. Calypso.

A partir del 2015 i, al llarg d’aquest, la banda comença a composar i a tocar els primers temes propis que presenten, tot i la influència, Two-Tone esmentada anteriorment, una bona dosi d’originalitat i d’estil més propi. També comença a gestar en aquest any el seu directe amb referents molt més moderns per a una posada en escena molt enèrgica, com ara Hoffmaestro and Chraa o Manu Chao.

A finals del 2015, la banda grava el primer àlbum d’estudi, Strange People, que és el fruit d’aquest primer any de composició i actuacions, on es plasma aquest estil propi inesperat de Fantactels, el seu Ska Two-Tone alegre i frenètic, però també macarra i gamberro. Unes melodies alegres que ens parlen de les desventures de diversos anti-herois i inadaptats socials.

ska
calypso

Col·laboren :

Estrella Damm
Heda Music
Organic Produccions