Organic Produccions

Organic produccions

Orgànic produccions som un col·lectiu dedicat a la programació i a la producció artística (principalment enfocat al món musical sigui quina sigui la seva branca o evolució, tant amb artistes amateurs, semi-profesionals o profesionals consolidats...).

Des de principis d'aquest juny, treballem al Mas Marcó (espai musical ubicat a Santa Cristina d'Aro, una antiga masia catalana situada enmig de boscos a 3 minuts de la carretera C-31 i a 5 minuts de Sant Feliu de Guíxols), aquesta nova aventura ens portarà a gaudir d'activitats ben diverses i divertides, que sense cap mena de dubte, anireu coneguen a través dels diferents canals de publicitat que utilitzem.

Oferirem estils tan diversos com el rock, jazz, reggae, hip-hop, flamenc, mestissatge, rumba, punk, metal, funky, soul, drum'n' base, acid, electro, hardtek, d'entre altres.
Les activitats programades solen ser concerts de diferents formats, tant poden ser grups solistes o bandes més populars i de petit o gran format. També realitzarem jam-sessions, master-class (de diferents instruments o branques de la formació musical) i alguns shows que anirem desvetllant a mesura que passi el temps.

L'Equip (o els "persons" que tirem això endavant)

Àlex

Àlex

Administrador i gestió de projecte. Sota el calamar del seu cap s'amaga la rauxa necessària per tirar això endavant.
Isis

Isis

Màrketing i cap de sala. La rossa que mana i lliga els caps "sueltus"
Kuki

Kuki

Cap tècnic. Des de que el metge li ha dit que el vi negre és bo per al cor, que el veiem més divertit
Lluís

Lluís

Enginyer de so. Si us acosteu a ell no el toqueu. Us podeu enrampar
Jaume Tu-Pà, Abu & David

Jaume Tu-Pà, Abu & David

Gestió de l'obra. Pepe, Gotera i Otilio en versió trio multicultural super"prufessionà"
Bibi

Bibi

Web i temes digitals i quals. L'informàtic de paper i llapis. O ell no entén el que està passant o ja ha passat el que ell estava entenent

Col·laboren :

Estrella Damm
Heda Music
Organic Produccions